tobias Ander

livet i skogen

tobias Ander RSS Feed
 
 
 
 

jul.uninstall

Julgranen åker ut idag, trots att den fortfarande har kvar mer än 50% av barren och de är to.m fortfarande gröna. Julen är annars rätt trevlig då det är mera ljus och lampor tända än vanligt för att lysa upp i mörkret och ge hopp om att ljusare tider stundar. Tyvärr tar det ett tag innan det blir ljusare, det underlättar inte direkt med bristen på snö. Snubben eller snubbarna smo traskar omkring på molnen däruppe måste ha börjat använda clearsil då snön har lyst med sin frånvaro senaste åren.

Kriget i mellan östern har lyst med sin närvaro sedan sista uppdateringen, dock verkar det som om en vapenvila kan vara i antågande. Oavsett vem som har haft rätten till kriget på sin sida har inte Israel spelat med direkt sjyssta kort, vilket många organisationer nu börjar inse, såsom FN, röda korset mfl.

Grabbens rum är numera ommålat i passande färger, fattas en del möbler etc, men det lär bli till o börja med nästa rum istället. Tapeter med border ala 90tal är snart helt utrotade på övervåningen.

Leave a Reply